sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Valon säteitä

Täällä on nähty jo muutamia auringonsäteitä ja päivät on selvästi kirkaampia kuin aiemmin. Pelargonioitakin on jo uskaltanut himpun leikellä, ovat kasvaneet paljon pituutta talven aikana.  Selviä muutoksia on, sitten viime kuun, mutta viimeisillä koristeilla ei taida olla kiire vielä.
Tämä on oikeastaan aika mukava  hetki vuodesta. Nauttia hämäristä illoista, iloita auringon pilkahduksista ja haaveilla rauhassa! Keväästä, kesästä ja sen tuomista asioista. Ja kun on aikaa rauhassa haaveilla, on myös aikaa iloita siitä, että kaikki on vielä edessäpäin!8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia esineitä. Elämää nähneitä tyyppejä, jotka siellä lekottelevat seuranasi takkatulen loimutessa. Niin tunnelmallista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä nämä mielenkiintoiset ja hauskat esineet on niin rakkaita, näiden keskellä viihdyn;)

   Poista
 2. Ihana moottoripyörä!!!!! Tykkään kanssa tästä vuodenajasta. Kevät edessä ja silti on ihania pimeitä aamuja ja iltoja vielä. Tykkään pimeästäkin nimittäin. Mutta aina se on sitten mahtavaa, kun kevätaurinko alkaa paistelemaan ja alkaa jo lämmittääkin. Mutta tämäkin hetki on nyt just hyvä :) Ja hyasintit ja amaryllis kukkii vielä ikkunalla ja joku joulukoristekin vielä pöydältä löytyy..... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään tästä pimeän ajan tunnelmasta. Nyt nautitaan tästä ja sitten kun kesän aika on, niin siitä rieumuitaan sitten täysin rinnoin;) Viimeisillä joulukoristeilla ei ole kiire. Jokunen tonttu saattaa jäädä aina kesästäkin sohvalle nautiskelemaan!

   Poista
 3. Kun vuosi vaihtuu niin ajatukset kääntyy jo väkisin kevääseen, kovasti täällä suunnitellaan kesätorpan värimaailmaa. Mikä tapetti tuossa enkelin takana näkyy? Se on kaunis, kuin myös ihanat esineet ja kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillä vaikuttaakin todella ihanalta se torppa♥ Tämä tapetti on William Morrisin Strawberry Thief. Ollaan tykätty näistä Morrisin tapeteista, erittän miellyttävä tapetoitava pinkopahvin päälle.

   Poista
 4. Just omaan makuun taas kaikki ja tuo Morric co tapetti, rakastan. Täältä löytyy vaan sarjan kynttilää ja rasioita. :)

  Ihanaa sunnunntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morrisin kuviot ja värit on kyllä niin silmiä hiveleviä, että täällä myös, rakastan! Olenkin ihaillut blogissasi noita rasioita sydämen kuvat silmissä;) Ihanaa kevään odottelua sinulle Tiia.

   Poista

Kiitos Sinulle vierailusta ja kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina