sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Ajatuksia

Paljon on maailmassa mainoksia nykyjään, blogeissakin. Ehkäpä vakuutun enempi taas jossain vaiheessa, pienien arjen kirpputoritarinoiden tarpeellisuudesta.
Norsufantteja, figuriineja, maisema-astiaa, kultakalakirjontaa, sinistä lasia ja kattilan kansia. Niistä on tämäkin tarina tehty.
Hykerryttävää Joulun odotusta!
22 kommenttia:

 1. Minua myös ärsyttää nämä mainos blogit ja hypinkin ne aika nopsaan yli, minusta mainoksia tulee joka tuutista muutenkin ja siksi en niitä enään tänne maailmaan haluaisi. Nyt pyydän sitten samantien anteeksi niiltä jotka ovat valinneet mainostamisen blogissaan, mutta tätä mieltä minä olen!
  Viihdyn paremmin näissä jutuissa mitä mainitsitkin ja suloisia aarteita olitkin kuviisi tallentanut : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee sellainen ristiriitainen olo, kun alan lukea blogitarinaa, mutta huomaakin olevansa mainoksessa. Suoraan kun otsikosta käy ilmi, että jostain tuotteesta kerrotaan, saatan lukea, jos kiinnostaa. Mutta saan valita sen itse. Se on tärkeää. Aina kun ei kiinnosta. Kiitos niille, jotka tämän aina selvästi ilmaisevat. Markkinavoimat on kieltämättä alaa vallanneet, mutta toivottavasti eivät ole kuitenkaan meistä vielä äänettömiä tehneet. Yleensäkin toivon, ettei ketään mistään syyllistetä, mutta voitaisiin keskustella nätisti, vaikenemisen sijaan. Niin kuin nyt tässäkin tehdään:)
   Toivottavasti kaikilla on mielipide. Ja ihana asia, jos ne osataan ääneen sanoa, paasaamatta.
   Omalta kohdaltani, paasaamisen olen täysin pois täältä sulkenut aina. Minusta jokainen saa ja jokaisen pitää tehdä omat valinnat:) Vältän hyvin pitkälti sitä, että tietäisin kaikesta kaiken tai olisin aina oikeassa. En ketään syyllistä, kerroin mielipiteeni ja pohdin omaa blogiani. Huonosti kun olen tätä sarkaa hoitanut;) Tai en nyt ole kyllä tästä juuri painetta suostunut enää ottamaan, tämä on kuitenkin vain blogi ja muu on muualla. Tätä on kuitenkin ollut mukavaa pitää, mutta jatkamista olen kuitenkin kieltämättä miettinyt, myös tästäkin näkökulmasta, mistä tätä nyt avasin ja muustakin enemmälti toki.
   Ihanaa joulunodotusta Sinulle. Kivaa blogiasi on ilo seurata.

   Poista
 2. Kyllä minäkin eritoten luen niitä blogeja, joissa ei juurikaan mitään mainosteta. Ja jos mainostetaan, se on minulle ok, mikäli kyseessä on itse varta vasten hankitusta yhteistyöstä, kun on jokin remppavaihe tms. menossa muutenkin. Päälleliimatun oloisen näkyvyyden jakaminen ei vaan kiinnosta. Onneksi on näitä aitoja blogeja, kuten tämä sinun! Tykkään aina niin käydä kurkkaamassa mitä kivaa haluat meille taas näyttää. Arjen pieniä ihmeitähän täältä aina löytyy :) Ja tälläkin kerralla niin kauniita löytöjä, että tekee mieli huokailla vaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta viestistäsi ja hyvästä miepipiteestäsi. Tuo päälleliimatun oloinen -terminä osuva. Kiva kuulla, että olet tykännyt käydä täällä. Olen sellainen arjen pienten yksityiskohtien fiilistelijä, eikä voi aina tietää, näkeekö muut nämä yhtä mielenkiintoisina enää;)
   Mukavaa joulunodotusta Sinulle! Blogiasi ja teidän laittamista on aina niin kiva seurata. Olen ihan aidosti onnellinen teidän Villa Idurin puolesta! Kärsivällisesti ja positiivisesti olette jaksaneet edetä. Nämä itsessään on jo arvoina hienoja, tässä aika hektisessäkin maailmassa nykyisin!

   Poista
 3. Minusta sinun blogisi on tosi kiva! Odotan aina, että mitähän tänne seuraavaksi tulee. Eikä näitä sivuja tarvi välttämättä kovin usein päivitellä, ettei mene ressin puolelle. Kukin tyylillään, on minun mielipiteeni. Itse en edes kerkiä viikolla kauheasti koneella olemaan, kun on muukin elämä. Iltaisin piipahdan koneella. Omaakin blogia päivittelen vähän fiiliksen mukaan. Nyt joulukuussa on perinteinen kalenteri, niin olen skarpannut ja joka päivä aukeaa uusi luukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä sinun joulukalenteria lukemassa;) Voi kuinka ihanaa kerrontaa, aivan sastukirja-ainesta! Sinulla on kyllä ihana mielikuvitus ja lämminhenkinen blogi.
   Kiitos kauniista sanoistasi. Kiva, että olet tykännyt käydä täällä. Ei oteta stressiä blogista ei!!
   Jännittävää joulun odotusta;)

   Poista
  2. Kiitos :) Minä ainakin aina odotan, että mitä kivaa olet tänne laittanut. Eikä se haittaa, vaikka ei kovin usein kirjottelisikaan. On aina iloinen yllätys, kun uusi päivitys tulee :)

   Poista
 4. Mainostulva pakkaa puistattamaan meikäläistä, sern sijaan niitä oman elämän tarinoita vaalin lujasti! Lempeää jouluun kulkemista sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin niin kaunista kerrontaa blogissasi. Lohdullista ja lempeää luettavaa. Kiitos siitä ♥ Ja kiitos kyllä, joulua kohti kuljetaan lempein mielin.

   Poista
 5. Musta tuntuu, että jossain vaiheessa ylenpalttinen mainostaminen (ja piilomainonta) kääntyy itseään vastaan.

  Mutta onneksi tosiaan on vielä näitä sun blogin kaltaisia hyvän mielen paikkoja, joissa saa käydä kurkkaamassa kivoja kuvia ja lukemassa edes muutaman sanasen silloin tällöin. Tietää, että se toinen edelleen on siellä (tai siis pitäiskö sanoa täälllä) <3. Ja itseasiassa harvakseltaan ilmestyvää tekstiä on paljon kivempi (puhun nyt omasta puolestani, en muiden) lukeakin kuin jatkuvalla syötöllä tulevia postauksia.

  Iloista mieltä ja oloa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä voi käydä niinkin, kuten arvelet!
   Kiva, että olet käynyt kurkkimassa. Kommenttisi on olleet aina hyvän mielen tuojia. Sinulla on kaunis ja lempeä ote asioihin. Ja olet erittäin nokkela havainnoija! Iloa ja valoa joulun odotukseen♥

   Poista
 6. Kauniita astioita ja suloisia koristeita.
  Mukavaa toista adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidän itsekkin näistä ja kaikesta kauniista;) Rauhaisaa joulun odotusta Sinulle♥

   Poista
 7. Ihania juttuja ja sinullahan on minun mielestä blogimaailman ja muutenkin ihamimmat tavarat omaan makuun. Nämä kaikki sopisi meidänkin kotiin. <3

  Blogeista olen sitä mieltä, että kaikenlaisia blogeja tarvitaan ja kaikki kukat kukkikoon. Jotkut blogit voivat olla kuin aikakauslehtiä, joissa on mainoksia ja mielenkiintoisia ja syvällisiä juttuja ja sitten vaikka kauniita asioita. Mainonta herkästi hyväksytään lehdissä ja telkkarissa, mutta ei blogeissa, mutta uskon, että tämä on murrosvaihe siihen, ennen kuin ihmiset tottuu asiaan.

  Toki mainokseton blogi on ihana asia, mutta kaikille bloggaaminen ei ole vain harrastus, vaan se on vain työ. Kukin tavallaan.

  Sydämellistä joulun aikaa Hyvä Mieli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia kommentistasi♥ Niin kuin tuolla aiemminkin taisin mainita, niin olen pienten yksityiskohtien fiilistelijä. Jos jokin esine tuntuu omalta, tiedän sen aika pian. Eikä sitä osaa aina edes selittää mikä se juttu on, se on vain tunne. Huomaan kyllä sanovani aika usein ääneen, että tämä on hauska;) Kiva kuuulla, jos samaa tunneta löytyy!

   Täältä puolelta katsoen, kotisi on kyllä kaunis ja viihtyisä. Lämminhenkinen ja todella kotoisa. Kuvasi ovat kauniita ja niissä on lämpöä! Se voi se lämpö siirtyä sieltä kamerankin takaa kuviin, usko pois!

   Olen samaa mieltä kanssasi, kaikki kukat kukkikoon, kaikissa asioissa! Se onkin varmaan niin, että jotkut blogit voi olla kuin aikakausilehtiä, mainoksia ja tavallisia tarinoita. Hyvä vertaus! Ja mainoksen voi ohittaa, jos sitä ei halua. Ja niin juuri pitääkin tehdä, jos siltä tuntuu. Mutta ajatella voi myös niin, että riittääkö lehdet, joissa niitä mainoksia ei ole? Molemmilta puolilta me voidaan tätä asiaa katsoa. Ja niinhän se ihminen luonnollisesti tekeekin.

   Sinun blogisi vahvuus on se, että et tee piilomainontaa. Jos kerrot jostakin tuotteesta, teet sen suoraan ja lukija saa valita. Se on ihan todellakin hienoa! Yleensäkin postaustesi rehellisyys on ainutlaatuista. Pidä siitä kiinni, mitä haluat tehdä!

   Olet kultainen ja äärimmäisen herttainen ihminen. Pidä se ♥ Ja nauti joulun odotuksesta.

   Poista
  2. Ihana sinä, olet niin paras ja jutuistasi aidosti tulee aina hyvä mieli. <3 Sydämellistä joulua <3

   Poista
  3. Samoin Sinulle, sydämellistä joulua ♥

   Poista
 8. Ihan samoin olen miettinyt. Huomaan, että mainostajaksi muuttuneet blogit eivät oikein meinaa enää kiinnostaa ja tulee ärsytys. Saatan jopa kyseenalaistaa tuotteesta hehkutuksen, koska maksustahan sitä tehdään... Aidot vanhan ajan blogit kiinnostavat paljon enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Helmi Nainen;) Maailma muuttuu ja blogit muuttuu. Me voidaan vain valikoida sen mukaan, mikä kiinnostaa.
   Onneksi ihan tavalliset blogitkin vielä porskuttaa. Vaikka nyt omani kohdalla meinaakin vallata uskon puute. Mutta luulen, että sitä potee jokainen vuorollaan;)
   Ihanaa joulun odotusta sinulle. Poltellaan kynttilöitä ja nautitaan näistä talven tunnelmista;)

   Poista
 9. Ihania kuvia ja esineitä! Nuo turkoosit lautaset!❤️ Kaupallisuus valtaa joka paikkaa. Omassakin blogissani olen tehnyt yhteistyötä, mikäli tuote luontevasti liittyy aihepiiriini, eli puutarhaan, ja pidän siitä. Pyrin myös heti blogijutun alussa selkeästi kertomaan yhteistyöstä. Itseäni ärsyttävät postaukset, jotka on tehty yhteistyössä ja se mainitaan ihan lopussa pienellä präntillä. Se on harhaanjohtamista. Tykkään myös arvonnoista, mutta liika on liikaa. Pari blogia, joita ennen seurasin, on nykyään pelkkää arvontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;) Nuo turkoosit lautaset löytyi kirpparilta parin euron kappalehintaan! Aikamoinen hinta suomalaiselle, vanhalle lasille!
   Olemme aika useasti katsoneet oksasilppurin käytöstä videon blogistasi;) Nämä on hyviä, kun omalle ostopäätökselle hakee tietoa muiden kokemuksista. Ja se on juurikin noin, että yhteistyöpostauksista pitäisi mainita aina heti alkuun, silloin jokainen voisi päättää itse.
   Mukavaa kesäkauden odottelua Sinulle Satu!

   Poista

Kiitos Sinulle vierailusta ja kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina