perjantai 15. heinäkuuta 2016

Pioneja ja pieni tarjotin

Taisi olla oikein hyvä pionikesä. Tai sitten nyt vain oli aika kypsä, että pionit puhkesivat erityisen runsaaseen kukintaan. Pionien eteerinen kauneus ja tuoksu on melkein huumaava. Vaikea ymmärtää, miten pienestä pallerosta voi tulla sellainen määrä terälehtiä!
Pionihuuruisssani leijailin myös kirpputorille ja löysin mukavan Clémentsin vintage-tarjottimen. En ole samanlaiseen ennen törmännytkään. Tämä menee melkein samaan sarjaan mukavien peltipurkkilöytöjen kanssa!

18 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä pettämätön kirppishaukan silmä :).
  Itsekin onnistuin tässä taannoin tekemään mieluisia löytöjä, enkä meinaa vieläkään uskoa todeksi. Sen paremmin niitä kuin sitäkään, että ylipäätään kävin kirppiksellä osto-, enkä myyntiaikeissa :)

  Mukavaa pionintuoksuista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka;) Kävin katsomassa ja olit tehnyt kyllä TOSI HYVÄT löydöt! Se on ihan tuuripeliä, tuo kirpparilla käynti. Joskus siellä ei ole mitään ja joskus vaikka ja mitä;)

   Poista
 2. Hurmaavat pionit! Meillä puutarhan pionit aloittivat kukintansa sadeviikolla ja niinpä niitä piti sitten pelastaa urakalla maljakoihin. Ovat kyllä kukkien kuningatarkaartia.

  Hurmaava on myös löytämäsi tarjotin!

  Ja nuo viimosen kuvat herkut saavat veden kielelle. Tänään juuri mietin, jotta pitäisi lähteä metsäretkelle katsomaan, ovatko mustikat jo kypsiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekkin kiikutin kaikki pionit melkein yksi kerrallaan penkistä maljakkoon sateen alta. Ja totesin, että kestävät maljakossa muutenkin pidempään ja niitä saa sillä tavoin katsella koko ajan:) Ja näyttää olevan ihan järjestään niin, että kun pioni aukaisee nuppunsa, ilmestyy sadepilvet taivaalle melkein heti.
   Mustikoita löytyi yllättäen metsästä, kun mentiin etsimään paljon kehuttuja suuria kanttarellimääriä. Ei löytynyt kanttarelleja, mutta metsä oli paikoitellen täynnä metsämansikoita ja mustikkapaikkojen tarkistuskin tuotti tulosta. Suurin osa mustikoista oli kuitenkin vasta raakileita. Aurinkoisilta paikoilta löytyi satoa;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Ritva. Pionien kauneus on kyllä kerrassaan häkellyttävää;) Ja tarjotin oli kiva löytö.

   Poista
 4. Ihania kuvia pioneista ja yksinkertaisesti, mutta kauniisti esillä lasipurkissa. Kesä on niin ihanaa aikaa kun kukkia saa maljakkoon niin omalta pihalta kuin ojien pientareilta sekä niityiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;) Kesän parhautta on kyllä juuri se, että tuoreita kukkia saa käydä poimimassa päivittäin. Niittykukkien aikana niitä saa poimia sylin täydeltä ja kun niittykukkien aika menee ohi, puhkeaa kukkapenkkiin koko ajan uutta poimittavaa. Parhautta, jota aina talven aikana on mukava muistella ja odottaa ♥

   Poista
 5. Kaunista pionien luomaa kesäistä tunnelmaa. Kiva tarjotinlöytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä ihanaa aikaa, kun saa tuoda tätä kukkaloistoa sisäänkin;)

   Poista
 6. Pionien huumaa ja ihania marjoja!
  Suven kauniita hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luonto antaa nyt meille parastaan;) Tästä kaikesta voi olla vain kiitollinen.

   Poista
 7. Hauska tarjotin :)
  Ihanaa että teillä kukki upeat pionit runsain mitoin. Meillä taas jostain kumman syystä tuotti vain kaksi kukkaa jotka poimimme heti maljakkoon kun olivat ihan maata vasten könöllään. Ja nehän säilyvät ilahduttavan kauan maljakossakin. Viime vuonna tuli kukkia runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että se on vaihdellut paikoittain, miten runsaasti pionit on kukkineet. Meillä innostuivat nyt onneksi kukkimaan;) Mutta valitettavasti jokunen yksilö täällä ei kestänyt talven ankaraa pakkasjaksoa. Sateen painoa pionit eivät kyllä kestä, mutta menestyvätkin sitten tosiaan yllättävän hyvin maljakossa;)

   Poista
 8. Kauniit pionit! Lempikukkani puutarhassa. Nam, mitä marjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kukkien aatelia pioni, ehdottomasti;)
   Metsä oli täynnä mansikoita, nam!!

   Poista
 9. Ihana tarjotin!! Ja Peppi kehyksissään <3 Kyllä kirppistely on kannattavaa, varailin itse juuri kirppispöydän pitkästä aikaa. Kun saa osan omista romuistaan maailmalle, voikin taas hyvällä omallatunnolla kantaa uutta aarretta kotiin ;)
  Mukavia ja leppoisia kesäpäiviä sinulle Hyvä Mieli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis;) Se on hyvä tapa kierrättää tavaraa, myydä itselleen jo tarpeettomat toiselle ja saada jotain muuta mukavaa tilalle!!

   Poista

Kiitos Sinulle vierailusta ja kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina