perjantai 31. tammikuuta 2014

Uusi kannu

Arabian Pallo-kannu on häilynyt aina mielessä. Mielessä vain, koska niitä ei juuri näe. Nyt se tuli vastaan ja kohtuuhinnalla tulikin. Ymmärtääkseni tämä isopalloinen Arabia on Pallo nimeltään ja pienipalloinen Ping Pong, vai olenkohan ymmärtänyt asian juuri väärin päin?  No, väliäkö nimellä, erittäin söpö palloinensa, mehukannuna tai maljakkona ... käytössä, mutta toki vaalien;)
Amarylli poksautti jouluksi seitsemän upeaa kukkaa. Ja vielä yllätyksenä pikisti nyt kahdeksannen yllätyskukkasen, piiiiitkän ja hentoisen. Saapas nähdä, suostuuko aukeamaan, kun en malttanut odottaa ja sen jo tähän kannuun nappasin... Mukavaa helmikuuta;)


lauantai 18. tammikuuta 2014

Tälle värille me joskus naurettiin

Muistan sen nimittäin ihan hyvin. On tätä väriä ollut ennenkin, keltaista ja sinapin väriä. Mutta tässäpä sitä nyt sitten levittelen, piristeeksi:) Ja kylläpä onkin yllättävän mukava väri! Suosittelen;)
Boikotissa ollut tekstityynykin pääsi kokemaan uuden tulemisen:)
Liian ehdoton ei kannata olla, sisustellessa varsinkaan. Se mikä tuottaa iloa on aina tervetullutta!sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kauriinpääkirjontaa

Ei ole kauriinpäätä, eikä sarvia seinällä Mutta pieni pitsiliina, kirjotulla kauriinpäällä nyt on. Laitanko sen tauluna seinälle vai lepuutanko tuolin selkänojalla. Sitäpä voin tässä nyt mietiskellä, kipakoilla tammipakkasilla;) Nyt on niin talvi.


lauantai 4. tammikuuta 2014

Melkein kirpparimoka

Ennen joulua, löysin vanhan ja krakeloituneen posliinisen kaffeepurkin kirpparilta. Viehkot lempivärit, haaleat siniharmaasävyt ja peltikannet sytytti purkkirakkauden tähän(kin) purkkiin.
Uudenvuoden aattona ennen sulkemisaikaa, pistäydyin pikaisesti kirpputorilla ja huomasin yllättäen hyllyssä samaisen sarjan teepurkin. Pyörittelin purkkia käsissäni, hinta oli pieni, mutta kun en siinä sitten kiireessä millään muistanut, oliko se aiemmin kesäkodille viety purkki myös teepurkki, jätin purkin ostamatta.
Kodille palatessani huomasin mokani. Hyllyssä oli kaffeepurkki. Olin yksinkertaisesti siis  jättänyt kirpparin hyllyyn tämän vanhan, erikoisen purkkisarjan toisen osan...
Torstai-iltana pääsin tekemään purkin tilannekatsausta kirpulle uudestaan. Itseäni vielä lisää kiusatakseni, kaartelin koko kirpputorin, ennen kuin purjehdin (olevinaan) rauhallisesti viimeiselle hyllyriville, jossa purkki olisi, jos olisi...
Ja voi kiitos, siellähän se oli!
Ehkenpä tämän tarinan päähenkilön sydämentykytykset voi ymmärtää se, joka on vastaavanlaista kokenut kirppistellessään;) Luulen kyllä, että meitä ja tarinoita on aika monta....?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina