keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kitisevä maapallopienokainen

Kirpparilla joskus käy niin, että jättää noukkimatta mukaansa jonkin kivan löydön
ja jälkeen päin sitten harmittaa...
Mutta joskus käy niin, että tuleekin uusi tilaisuus...
Tämä pieni, vanha, iloisesti kitisevä peltinen maapalloni oli sellainen tapaus.
Onko teille käynyt, että löytyi uudelleen se, mikä jäi jo kerran harmittamaan?

26 kommenttia:

 1. Voi meillä oli kotona aikonaan juuri tommottinen isoveljillä...Muistan vielä miltä se sormiin tuntu kun sitä kiinnostuneena pyörittelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että onkin tuttu tapaus;) Ja tässä onkin ihan oma tuntunsa pyöritellä, kun on peltiä;)

   Poista
 2. Oi ompa ihana pallo, tosi kaunis!
  Mä apina jätin kerran yhden 25 eur arabian malkakon ostamatta (muka liian kallis...) ja mua jäi niin kirvelemään! Kun mun käly yritti seuraavana arkipäivänä mennä sinne (tämä ei ollut siis omalla paikkakunnallani), se pöytä oli ehditty tyhjentään!! Mikä säkä?? Otti kyllä pattiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus iskee nuukuus väärässä paikassa, olen huomannut...;)

   Poista
 3. No yleensä - tai useinhan - käy niin, että jos tilaisuuteen ei tartu, niin sitten se ei palaa. Mutta viime löydön kanssa kävi vähän hassusti, että en saanut sitä, kunnes oman aktiivisuuden ja pienten sattumusten kautta kävikin niin, että sainkin sen vähän myöhemmin. Iloitsinkin siitä sitten tuplasti.
  Kauniit sävyt pallossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä monesti menee tilaisuus ohi, kun itse ei hoksaa ja toinen tuleekin perästä ja hoksaa heti... Sellaista se aarteen etsintä on;)

   Poista
 4. Useimiten tilaisuus ei palaa, mutta joskus on käynyt niinkin, että tavara on tullut uudestaan vastaan edullisemmalla hinnalla. Nyt on mielessä tuoli, jonka olen pari kertaa jättänyt kirpparille, mutta joka olis kyllä juuri hyvä mökille... On vaan aina oma vaivansa lähteä kantamaan tuolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkin karttapallon kanssa oli niin, että toinen kerta olikin sitten paljon halvempi, kuin ensimmäinen.. Joskus jotain suurempaa ei tosiaan kehtaa lähteä ihan vaan sillä kertaa kantelemaan.

   Poista
 5. Mulla käy just niin että kun en ota,niin toisella kerralla se on jo ostettu.Ei pitäs liikaa pähkylöijä=)
  Hieno pallo.Pimeällä ja valolla ne on vielä kauniimpia.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ei ehdi kuin selkänsä kääntää, niin toinen jo nappaa sen, mitä jää pähkäilemään;)

   Poista
 6. Hieno maapallo. Minulle käy aina välillä tuollai kirpparilla. Usein esteenä on tilan puute. Jää harmittamaan kun kaikkea kivoja huonekaluja tai esineitä ei voi ostaa kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se vaan pitää välillä todeta, että kaikkea ei voi ostaa. Onneksi sitä onkin jo oppinut harkitsemaan... Ainakin huonekalujen kohdalla tila ratkaisee, onneksi;)

   Poista
 7. Oijoijoi mikä löytö! Eipä ole tullut meikäläisen kirppareilla chadvalleytä tähän päivään mennessä vastaan. Katteltu on sillä simmulla... ;)
  Mulle kävi ihanan puusängyn kanssa noin, että ensin en ostanut ja harmitus oli suuri, mutta sitten samainen sänky onneksi tuli myöhemmin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tuli samainen puusänky vielä vastaan... Minua yksi vanha puusänky kirvelee vieläkin...

   Poista
 8. Ihana löytö! Kyllä välillä käy niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, välillä onnistaa, välillä ei, se kuuluu asiaan;)

   Poista
 9. Ihania postauksia oli jäänyt multa jo monta kommentoimatta...! Niin kauniita kuvia ja varsinkin kukkapostaus oli aivan ihana, sai hymyn huulilleni ja ensi kerralla, kun istun kotona sateen ropistessa ulkona, aion katsella omassakin "kukkatarhassani" vähän uusin silmin ;)
  On kyllä käynyt useinkin niin, että on jäänyt harmittamaan joku ostamatta jättäminen. Ja onneksi joskus käynyt niinkin, että kun olen palannut, on se siellä vielä odottanut. Esim. leijonanpäämaljani oli yksi sellainen. Kerran jäi kirppikselle iso madonnapatsas, jota vieläkin harmittelen, ja etsin omaani yhä :( Olen kuitenkin varma, että se vielä joku kaunis päivä eteeni tupsahtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen varma, että jos joskus ohi menee, tulee se vielä vastaan, jos niin on tarkoitus. Olen myös ajatellut, että jos joku ohittamani löytö vielä paikallaan odottaa, on se odottanut nimenomaan minua;) Aarteenetsijällä taitaa olla ihan oma ajatusmaailmansa;);)

   Poista
 10. Se on hassuu kun nää maapallot onkin taas in! Mä sain joskus neljännellä luokalla maapallon luokalta lahjaksi kun muutettiin pois ja vaihdoin koulua. Nyt olen yrittänyt sitä etsiä äidin vintiltä. Voi olla että ei enää löydy vaikka meillä onkin aina kaikki säästetty. Taitaa tulla minullakin eteen maapallon haku kirpparilta.

  VastaaPoista
 11. Nämä maapallohommelit on niin ihania. Suljetaan silmät.. pyöräytetään palloa ja tökätään sormi seuravaan matkakohteeseen (ainakin haaveissa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siinä onkin varmaan se pointti, edessä koko maailma, ainakin haaveissa!

   Poista
 12. Harvoin, harvoin viitsin palata samalle kirpparille uudelleen kovin pian. Ihan vain siksi, että en tulisi ostaneeksi liikaa :) Maapallo on kaunis kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kirpparilta voi pysyä poiskin, ettei tosiaan ostele ihan huvikseen;) Ja onneksi usein vain kiertelee, eikä tee mieli ostaa, vaikka ympärillä on vaikka mitä kivaa!!

   Poista
 13. Aivan ihana pallo. Muistot on musta-valkeena mielessä, mutta nämä ihanat löydöt tuo taas väriä takaisin muistoihin. T: isosisko

  VastaaPoista
 14. Hyvin kiteytetty. Ihanasti kerrassaan!!!

  VastaaPoista

Kiitos Sinulle vierailusta ja kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina