lauantai 24. syyskuuta 2011

Usvan ympäröimänä

Pari viikkoa sitten, kietoi usva jokaisen notkon ja nyppylän uskomattoman kauniseen syleilyynsä. Usva ilmestyi kuin tyhjästä, ihastutti ja hämmästytti runsaudellaan. Ensimmäisen kerran elämässäni huomasin, että usva rakentaakin ympärille seinät, joista äänet kulkeutuvat kaikuna takaisin. Taijanomainen tunnelma, joka viipyili ympärillä toista päivää. Kuvista ylimmäinen illalta, alimmainen aamulta.

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ystäväni Mickey Mouse

Olin hirmu iloinen, kun löysin eilen tämän vanhan, Arabian piippuleimallisen lasten kupin kirpparilta. Hintalapussa luki neljä ja puoli euroa. Ja se on kyllä minusta ihan eri hinta, kuin mitä näissä antiikkimessuilla näkee :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Hankaluuksia bloggerin kanssa

Onko Teillä muilla hankaluuksia bloggerin kanssa, lähinnä kommentoinnin? Sen aikaa kun olen bloggaillut, olen sieltä täältä blogeista lukenut, että ongelmia kommentointipuolella on. Nyt olen itse kohdallani törmännyt samaan ongelmaan.

En pääse joihinkin blogeihin nykyisin kommentoimaan kuin kirjoittamalla Nimi/ulr-osoitteen kommentoijan nimen kohtaan, vaikka tämä kaikki pitäisi tulla automaattisesti, koska olen kirjautunut tililleni sisään. Joihinkin blogeihin kommentointi onnistuu entiseen tapaan.

Mutta mikä harmillisinta, en pääse joihinkin blogeihin kommentoimaan lainkaan. Bloggeri väittää muutamassa blogissa, ettei tili kelpaa. Tällaisissa blogeissa, edes anonyyminä ei voi kommentoida.

Joten tätä kautta pahoittelut, jos ei tule täältä kommentteja kaikille, joille haluaisin kommentoida ...

Onko teillä ratkaisua? Poistuuko vika vain lopettamalla, en tiedä?

Yksi kuva värittämään tympeää aihetta :)

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kesälle

Huomasin juuri, että olen täällä päivitellyt viimeksi elokuun puolella. Syyskuun puolella ollaan, kesän kiireettömyys on vaihtunut tasaiseen puurtamiseen ja taidetaan mennä pikkuhiljaa kohti loppuvuoden suurta juhlaa.

MUTTA, onneksi kesän lämpimät muistot on kuitenkin vielä hyvin mielessä. Muutama kuva kesän muistolle ja hyvän syksyn toivotus Sinulle!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina