maanantai 30. toukokuuta 2011

Kiva kuvio

Kangaskaupat pursuaa mitä erilaisempia, ihania kuoseja ja kuvioita. Tämän tyynyn kankaaseen törmäsin Eurokankaassa pitsiverhokankaan ostoreissulla. Pohjaväri on harmaa, kuvio jotensakin marjapuuron vaaleanpunainen. Ihanan pirtee!!

tiistai 24. toukokuuta 2011

Kolme kuvaa

Aika on nyrjähtänyt eteen päin vauhdilla, kesä on jo täällä ja minä vastaan aikaisemmassa postauksessa saamaani tunnustukseen.... Kiitos Sinulle Hippokampustaja!

Tässä kuuluu esitellä kolme kuvaa, ennen esittelemätöntä ja kertoa niistä jotakin. Minäpä jatkan tuttua löytöjen linjaa eli kaivelin kuvistani muutaman kertakaikkisen ennennäkemätöntä kuvaa...
  • Ylimpänä nappiin osunut plakaattilöytö. En ole aivan heikkona plakaatteihin, mutta nämä kolme sanaa tulee aina muistaa, eikös vaan??
  • Seuraavana alinna vasemmalla vanha kirja, jonka ostin sen kannen pirteän amerikanlippuselyksen takia... Joskus sortuu tällaisiin, kun halvalla saa... ja ja kyllä kirjan aihekkin kiinnosti :)
  • Kolmantena alinna oikealla joltakin joutavaksi jäänyt terrieri, posliini sellainen. Terrieri tapitti perääni hyvin kiinteästi kerran kulkiessani kirpparilla. Jätin tämän ensin kylmänviileästi ostamatta, koska en löytänyt mitään perusteltua tai järkevää syytä, mihinkä minä tarvitsisin 30 cm korkeaa posliiniterrieriä? Mutta kuten kaikki kirppistelijät tiedämme, syitä löytyy... Kipitin tämän parin euron aarteen luokse pikimmiten takaisin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen koiravalintaani. Tämä on hauska tapaus!
Tässäpä tällä erää. Kiitän vielä kerran tunnustuksesta. En kohdista tätä tunnustusta tällä kertaa kenellekkään eteenpäin, mutta minusta olisi mukava, jos joku nappaisi tämä tunnustuksen täältä ja kertoisi samalla tavalla muutamasta ennen näkemättömästä kuvastaan blogissaan. Pidän teidän kaikkien blogeista. Olkaa hyvät!


Blogiini on löytänyt uusia lukijoita, Kiva, että löysitte tänne. Kiitos teille ja kaikille muillekkin kommenteista. Tulen mitä pikimmiten vastavierailulle!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina