torstai 18. maaliskuuta 2010

Kevättä ja kesämekkoja

Aurinko leikkii loistollaan ja varjoillaan... Kuvaamiseen riittää pelkkä luonnovalo. Kuvissa mukana kirpparilta löytämäni kaunis ja herkän vaaleanpunainen pikkumekko, joka hurmasi minut viimeviikolla. Tuntuu, että värit huomaa nyt talven jälkeen ihan eri tavalla.


6 kommenttia:

 1. Onpa täällä hurmaava blogin alku! Ja tuo kärpässienijakkarakin, niin ihanan värinen! Oikein paljon kevätmieltä sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaita ja keväisiä kuvia :). Minulla olisi tuota "pippuri" kangasta turkoosin värisenä yhden pitkän verhon verran. Voi kun osaisin siitä jotain ommella... vaikka leikkimökkiin lapsille...

  VastaaPoista
 3. Voi, mitä ihanuuksia! Sieni jakkara on suloinen! Olen aina nähnyt vain punaisena!

  VastaaPoista
 4. Minä olen löytänyt itsestäni viime aikoina "värirakkauden" valkoisen kauden jälkeen. Nyt kaipaan kovasti värejä ympärilleni. Kivat kuvat. Ihastelin tuota räsymattoa. Olen yrittänyt meille löytää jotain kivoja mattoja, mutta huonolla menestyksellä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kivalta täällä näyttää!
  Minäkin ihastuin ikihyviksi tuohon siniseen jakkaraan...Yksi niistä minunkin ostamistani on muuten Karhulan lasipurkki. On ne vaan ihania!

  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 6. Sini, kiva kun kävit. Vaaleansininen kärpässienijakkarani on minustakin ihana. Hämmästyin aikoinaan itsekkin sen väriä, kun ne on aina punaisia. Ja kun vaaleansininen on vielä lempivärejäni... Hyvää kevättä Sinullekkin!
  Anne-Mari, Helout. Onpa sulla aarre, jos on niin paljon sitä pippurikangasta. Kyllä sille varmasti vielä käyttökohde löytyy, varsinkin ihanasta leikkimökistänne!!!
  Uuden Kuun Emilia, kiva kun kävit. Sienijakkaroita en minäkään ole ennen vaaleansinisenä nähnyt, ennen kuin tapasin tuon omani :)
  Miia, tervehdys taas! Minäkin olen viljellyt aika pitkään valkoista.... ja sinistä. Mutta nyt olen antanut muidenkin värien asettua taloksi. Räsymatot on aina mielestäni löytöjä. Rakastan räsymattoja. Omani olen löytänyt kirppareilta, usein konttailemalla siellä alahyllyillä. Tuo kyseinen matto oli joskus 3 euron löytö!!! Pituutta ainakin 5 metriä.
  Hanni, Moi, kiva kun kävit. Lasipurkit on ihania. Naureskelen aina kun pyytävät niistä hirmu hintoja. Kun malttaa odottaa, tulee vastaan halvemmalla. Pitänee kuvata joskus tuota sienijakkaraa enemmälti, kun kaikki siihen ihastui!!!

  VastaaPoista

Kiitos Sinulle vierailusta ja kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Äkkiä Peppi päästi parkaisun.

- Ai, enpä ole koskaan nähnyt mokomaa,

hän huusi nostaen vanhan ruostuneen peltitölkin ruohikosta.

- Millainen saalis, millainen loistosaalis.

Tölkkejä ei koskaan ole liikaa.

Tommi katseli epäilevästi tölkkiä ja sanoi:

- Mitä sinä tuolla teet?

- Oi, vaikka mitä, sanoi Peppi.

- Siihen voi panna esimerkiksi leivoksia.

Silloin siitä tulee sellainen mukava Leivostölkki.

Tai siihen voi olla panematta leivoksia.

Silloin siitä tulee Tölkki Ilman Leivoksia.

Se ei ole ihan yhtä mukava, mutta hyvä sekin.Peppi Pitkätossun tarina